Calitatea vieții

Deși extrem de general, acest concept conține o multitudine de servicii și acțiuni ale administrației publice. Parte din acestea sunt: serviciile publice (apă, canalizare, încălzire, eliberare autorizații sau documente de către Primărie, drumuri noi și modernizate pentru o mai bună conectivitate, curățenie în cartiere, locuri de parcare și blocuri reabilitate, etc.), spațiile publice și parcurile, locurile de muncă, viață culturală, aglomerație mai puțină, restaurante de calitate, turism sustenabil, etc.

Majoritatea proiectelor realizate în ultimii ani au contribuit la creșterea calității vieții locuitorilor și vom acorda atenție acestui aspect în planificarea și implementarea diverselor proiecte din următorii ani. 

Vom continua să oferim servicii publice de calitate, vom continua reabilitarea și extinderea rețelelor de apă, canalizare și de termoficare, vom continua investițiile în cartierele de blocuri – curățenia, colectarea selectivă, vom continua reabilitarea termică a blocurilor și amenajarea de parcări de domiciliu, dar și modernizarea cartierelor prin realizarea piațetelor de cartier (Piața Magnoliei, Nufărul, Cantemir), vom reabilita bulevardul Nufărul - Cantemir, vom crea benzi dedicate transportului în comun pentru o viteză mai mare a tramvaielor și autobuzelor, vom extinde pistele de biciclete și vom încuraja transportul în comun, pentru a reduce aglomerația din trafic și poluarea.


Propuneri proiecte

  • Servicii publice mai bune și transport public de calitate;
  • Modernizarea rețelelor de utilități și reabilitarea termică a blocurilor;
  • Spații pietonale, piațete de cartier și piste de biciclete;
  • Grădina termală Iosia.

Florin Birta folosește cookies pentru a îmbunătăți experința de navigare. Continuarea utilizării site-ului, reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina de POLITICĂ DE COOKIES.