ECHIPA MEA


Un primar sau viceprimar nu poate schimba fața unei localități fără o echipă de profesioniști și cu experiență. Propunerea mea de program se bazează pe două echipe solide. Cea din primărie care are deja experiența și exercițiul implementării marilor proiecte și a unei atitudini orientate către cetățean și cea de consilieri locali fără de care cele mai mari și importante proiecte ale orașului nu ar putea fi implementate. 

O echipă de consilieri locali formată din profesioniști din diferite domenii, o bună parte dintre ei din domeniul privat, este necesară pentru a verifica și completa propunerile și proiectele unui Primar. În ultimele cicluri electorale PNL a adus noi profesioniști în echipa consilierilor locali, pentru a fi permanent conectați la realitățile economico-sociale ale orașului și în același timp am avut un număr de consilieri care au asigurat continuitatea politicii de dezvoltare pe parcursul mai multor cicluri electorale. 

Echipa de consilieri locali pe care v-o propun este exemplul celor două principii enunțate mai sus. Avem noi consilieri cu expertiză și experiență în domeniile lor și foști consilieri, care cunosc foarte bine proiectele demarate, importanța continuării acestora și au memoria instituțională a ultimilor cicluri electorale. 

Un primar fără o majoritate în consiliul local nu poate demara proiecte mari și complexe, motiv pentru care vă indem să votați candidatura mea la funcția de Primar și la fel de important lista PNL în Consiliul Local. 


Share:

Florin Birta folosește cookies pentru a îmbunătăți experința de navigare. Continuarea utilizării site-ului, reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina de POLITICĂ DE COOKIES.