Un nou parc în Oradea

Orădenii se pot bucura, de azi, de un nou parc: Parcul Veteranilor.

Noul parc face parte din proiectul de amenajare a coridorului verde de pe strada Coriolan Pop - Cartierul Veteranilor.

Parcul este împărțit în trei zone: o zonă pentru relaxare, una pentru jocuri dotată cu mese de ping-pong și mese de șah și o zonă destinată copiilor, dotată cu leagăne, tobogane etc.

Prin amenajarea acestui parc am realizat reconversia și reutilizarea unor terenuri degradate situate în zona cartierului Veteranilor și aflate în proprietatea Municipiului Oradea, în suprafață de 8.654 mp și extinderea suprafeţei de spaţii verzi la nivel de oraş cu 8.062 mp.

Finanțarea investiției a fost asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020 - Axa prioritară: 4 Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.2 Reconversia şi refuncţionalizarea terenurilor şi suprafeţelor degradate, vacante sau neutilizate din municipiile reşedinţă de judeţ.

Valoarea contractului de lucrări (proiectare+execuție) este de 1.682.708, 44 lei (fără TVA), lucrările au fost executate de firma S.C Saminstal S.R.L.

Florin Birta folosește cookies pentru a îmbunătăți experința de navigare. Continuarea utilizării site-ului, reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina de POLITICĂ DE COOKIES.