Tineret și sport

Am pregătit documentația pentru a realiza un complex sportiv și de agrement, multifuncțional în perimetrul de lângă Liceul cu Program sportiv „Bihorul" și Grădina Zoologică, complex care să permită desfășurarea de competiții sportive, concerte, festivaluri și alte tipuri de manifestări cu public numeros și care să joace rolul unui catalizator în dezvoltarea orașului. Vom construi aici un stadion cu o capacitate de aproximativ 16.000 de locuri, dotat cu tot ceea ce este necesar organizării de competiții naționale și internaționale. În cadrul acestui proiect vom construi și un bazin de înot didactic și două săli de sport noi. Noul complex va răspunde și nevoilor Liceului cu Program sportiv, Colegiului Partenie Cosma și Universității Oradea, ai căror elevi și studenți vor avea posibilitatea de a-și desfășura orele de sport și de studiu în această bază sportivă modernă. Aceste facilități sunt menite sa le ofere tinerilor din Oradea toate oportunitățile de care au nevoie pentru a se dezvolta aici, aproape de casa.   

Nevoile tinerilor de azi sunt extrem de dinamice și prin intermediul investițiilor sau condițiilor favorabile pe care le oferim mediului privat, dorim să dezvoltăm viața culturală și pentru tineri a orașului. Dezvoltarea educației și a unor oportunități de angajare în Oradea sunt alte aspecte care, deși nu par, sunt programe dedicate exclusiv tinerilor. 

Propuneri proiecte

  • Înființarea Consiliului Consultativ pentru Probleme de Tineret;
  • Construirea Complexului sportiv (Stadion cu 16.000 de locuri și terenuri de sport);
  • Modernizarea stadionului Tineretului;
  • Modernizarea bazei sportive Motorul;
  • Bazine didactice de înot;
  • Festivaluri internaționale și evenimente pentru tineri.

Florin Birta folosește cookies pentru a îmbunătăți experința de navigare. Continuarea utilizării site-ului, reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina de POLITICĂ DE COOKIES.